Naar  aanleiding  van  de  situatie  m.b.t.  het  corona – virus  en  de  hiermee  samenhangende  door  de  overheid  genomen  maatregelen  heeft  het  hoofdbestuur  van  de  schietvereniging  “Oost – Gelderland”  besloten:

1. De  vierde  ronde  van  de  Winterkompetitie  wordt  zo  mogelijk  in   de  maand  juni  opgehaald  en  verwerkt.  Dit  betekent  dat  ook  de  nieuwe  klasseringen  (seizoen  2020/2021)  pas  daarna  kunnen  worden  berekend.
  2. Indien  mogelijk  zullen  daarna  nog  de  Kampwedstrijden  van  deze  Winterkompetitie  worden  verschoten.
  3. De  Zomerkompetitie  komt  dit  jaar  te  vervallen.
  4. De  Prestatie – Serie  wordt  tot  nader  order  uitgesteld.               Indien  mogelijk  wordt  deze  Serie  dit  jaar  nog  verschoten         (voor  deze  wedstrijd  geldt  n.l.  geen  “vaste”  begindatum).
  5. De  ALV  van  mei  2020  (Jaarvergadering)  wordt  uitgesteld  en  gecombineerd  met  de  najaarsvergadering  (datum  nog  niet  bekend).
  6. In  ieder  geval  tot  begin  juni  worden  geen  bestuursvergaderingen  meer  gehouden.

Indien  door  de  overheid  nadere  maatregelen  worden  genomen  zullen  wij  u,  inzake  de  gevolgen  voor  onze  vereniging,  hieromtrent  informeren.

Ook  zullen  wij  u  informeren  indien  door  het  hoofdbestuur  nadere  besluiten  worden  genomen  met  betrekking  tot  deze  corona – crisis.

BLIJFT  ALLEN  GEZOND,  DENK  AAN  UZELF  EN  HOUDT  REKENING  MET  ANDEREN!

Hoofdbestuur  schietvereniging  “Oost – Gelderland”.